.

Pagini

Tom si Jerry: What’s the catch

Tom si Jerry sunt personajele inventate de Hanna şi Joseph Barbera in timpul celui de-al doilea razboi mondial. 
Creat pe vremea studiourilor Metro Goldwin Mayer, acest desen animat se dorea a fi un concurent serios pentru simpaticul Mickey Mouse. CN9VK7JQ6MGT

Primul episod din seria Tom si Jerry a fost difuzat in 1941 si se numeste “Gustarea de la miezul noptii”. 
Pana in 1958, cat s-au aflat sub umbrela MGM, producatorii Hanna si Joseph Barbera au lansat 114 episoade din seria Tom si Jerry. Dupa acest rastimp, cei doi co-producatori si-au creat propriul studio de animatie in televiziune de unde au produs 47 de episoade pana in 1967, iar in 2005 Warner Bros difuzeaza ultima parte din cele 163 de episoade din Tom si Jerry.

Tom si Jerry in premii
De-a lungul timpului Tom si Jerry au primit 7 premii Oscar si 6 nominalizari la sectiunea scurtmetraj de desene animate. 
La nivel global, peste 300 de milioane de persoane au urmarit desenele Tom si Jerry care au fost traduse in peste 20 de limbi. 
Personajele acestor productii au fost folosite si in scop commercial (in vanzarea de filme, carti și jucarii). In anul 2000, revista Time a numit serialul Tom si Jerry unul dintre cele mai importante show-uri de divertisment din toate timpurile.

Desi cei care au dat viata celor doua personaje animate nu mai sunt printre noi, in prezent le putem urmari pe micul ecran, in publicatii scrise si in mediul online.

Jocuri online cu Tom si Jerry
Pe Internet de cativa ani circula jocuri diverse cu Tom si Jerry, fapt care demonstreaza ca cei doi eroi de succes nu si-au pierdut popularitea nici in secolul XXI. 
Mai nou, a aparut si o farfurie pentru copii cu Tom si Jerry, dar si reviste cu benzi desenate in care cele doua personaje – vanator (Tom) si vanat (Jerry) isi continua povestea inceputa cu peste sase decenii in urma.

Jocurile cu Tom si Jerry sunt povestea clasica a soarecelui vanat de pisica. Tenacele Tom sta mereu la panda pentru a-l prinde pe micutul soricel Jerry. Cursele pe care Tom le intinde lui Jerry sunt multe si anevoioase. Intrati in pielea personajelor si testati jocul What’s the catch sau urmariti pe micul ecran show-ul oferit de cei doi protagonisti necuvantatori.

Cu zambetul sau neastamparat si urechile adorabile, soricelul Jerry este un vrajitor irezistibil. Pe cand mai marele sau adversar, Tom, desi il depaseste net pe Jerry in ceea ce priveste forta si inaltimea este foarte preocupat de somn, alimentatie si desigur, urmarirea lui Jerry.
Daca sunteti fanii simpaticelor personaje, What’s the catch este jocul distractiv care ii pune fata in fata pe motanul Tom si pe micutul Jerry intr-o cursa imbatabila.

Reguli joc:
- Alegeti personajul,
- Selectati nivelul de dificultate dorit: usor, dificultate medie, dificil.
- Dati click pe mouse pentru a sari,
- Click pe mouse de doua ori consecutiv daca vreti ca saritura sa fie mai inalta pentru a va alege cu o bucata de cascaval,
- Urmariti cascavalul pentru a obtine mai multe puncte,
- Daca ati ratat de 3 ori tinta ati iesit din joc.