.

Pagini

Despre Bugs Bunny

Imaginea lui Bugs Bunny rontaind morcovi cu indiferenta sub amenintarea pustii imi este inca vie, desi au trecut ani buni de cand l-am cunoscut pe simpaticul iepuras din desenele animate cu acelasi nume.

Bugs Bunny este un personaj fictiv creat oficial de Tex Avery si Chuck Jones in 1938, localitatea Brooklyn, statul New York. Versiunea sa finala a fost data de Robert McKimson, iar vocea originala a lui Bugs Bunny a fost asigurata de Mel Blanc. Imaginea sa a fost produsa de Leon Schlesinger Productions in 1945 , studio devenit mai tarziu Warner Bros. Cartoon.

Acest iepure care a putut fi vazut prima data in seriile Loony Tunes si Merrie Melodies a fost ales cel mai popular personaj de desene animate din lume in 2002, cand TV Guide , aflata la a 50-a aniversare, a selectat cele mai faimoase 50 personaje de desene animate din toate timpurile oferind tiltul de cel mai celebru caracter lui Bugs Bunny. In prezent iepurasul gri este mascota fratilor Warner.
Iepurele cu voce un pic taraganata are un accent mixat influentat de dialectele din Bronx si Brooklyn. 



Cel mai des in serialul de desene animate l-am auzit pe iepuras spunand What’s up Doc, cu sensul de care-i treaba, mestere? In timp ce rontaia tacticos din leguma sa preferata: morcovul.

Alte replici spuse frecvent de Bugs Bunny sunt:
"Of course you realize...this means war" ("Desigur, înțelegi că... asta înseamnă război") și "Ain't I a stinker?”.

Bugs Bunny este personajul tv care a avut cele mai multe aparitii in filmele de desene animate, un iepure diferit de specia sa prin faptul ca se caracterizeaza prin indiferenta si un oarecare tupeu pe care il scoate din maneca atunci cand vanatorul incearca sa il ocheasca.

Iepurele cu accent new-yorkez nu este doar printre cele mai populare personaje TV pentru ca cei mici il gasesc pe obraznicul Bugs Bunny pe internet, in jocurile online.

Jocurile cu Bugs Bunny sunt gratuite, iar daca va place personajul puteti incerca jocul Bugs Bunny si Lola, Bugs Bunny dupa morcovi, Bugs Bunny cu bicicleta, Bugs Bunny si Daffy Duck, Bugs Bunny karate si curse, printre cele mai cautate de copii.

Alege una dintre aventurile lui Bugs Bunny si intra in joc alaturi de eroul tau preferat, dar si de alte personaje la fel de indragite de tine de pe Cartoon Network. Iar cand ti se face foame, intra in gradina lui Elmer si culege legume impreuna cu Bugs Bunny fara sa te vada gradinarul.