.

Pagini

Povestea lui Ben 10

Ben 10 este un cunoscut serial de desene animate creat de echipa de actiune formata din Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly, and Steven T. Seagle si produs de Cartoon Network Studios.

Eroul principal al serialului TV este Ben 10, un baiat care achizitioneaza un dispozitiv de ceas cu puteri supranaturale numit  Omnitrix, iar mai tarziu Ultimatrix. Acest ceas il ajuta pe Ben 10 sa se transforme in creaturi extraterestre.  
In aprilie 2008, Ben 10 (serialul de televiziune original) a fost urmat de Ben 10: Alien Force si Ben 10: Ultimate Alien. In acest an in luna iunie va fi lansata seria noua intitulata Ben 10: Omniverse.

In prezent serialul de desene animate Ben 10 este difuzat pe canalul Cartoon Network si Boomerang.
Seria Ben 10 s-a bucurat de foarte mare succes la public si a avut incasari de peste 2 miliarde de dolari cu amanuntul in Europa, Orientul Mijlociu si Africa si a vandut 100 milioane de jucarii in lumea intreaga.


Povestea lui Ben 10 pe scurt
In primul sezon de filmari, Ben 10, un baiat de numai zece ani gaseste un obiect misterios numit Prototipul Omnitrix care il ajuta sa se transforme in cele mai nastrusnice personaje SF. Insa, pentru a ramane in posesia acestei puteri magice trebuie sa treaca impreuna cu Gwen si bunicul Max prin aventuri periculoase.

Finalul este unul fericit,pentru ca cei trei eroi reusesc sa il infrunte cu succes pe Vilgax, un monstru malefic dornic de putere.
Impreuna cu Ben, celelalte doua personaje principale din serial sunt Gwen si Bunicul Max. Impreuna, ei trec prin adevarate aventuri din care ies invingatori.

In sezonul 2 Ben, Gwen si bunicul lor, Max isi unesc din nou fortele in lupta cu raul, acelasi Vilgax, de aceasta data mai puternic decat in prima parte. Desi Vilgax este un adversar de temut, Ben &Co ies si de aceasta data cu fata curata din lupta.

Umeaza sezonul 3 care aduce in prim plan aceiasi protagonisti principali care de aceasta data au de infruntat un nou personaj diabolic: pe Ghostfreak care urmareste sa stapaneasca omenirea.
Acest Ghostfreak este invins, iar lumea devine un loc sigur pentru o perioada de timp. Pana cand Ben se intoarce in Bellwood, orasul sau natal unde un dusman de temut ii da de furca pe neasteptate.
Cum se descurca Ben in aceste situatii ? Ramane de vazut pe Cartoon Network si Boomerang.

Pana atunci insa fanii lui Ben 10 se pot delecta cu cele mai noi jocuri.
Ben 10 – Razboi in aer, Ben 10 – piramida antica, Puzzle Ben 10, Costume Ben 10 Haloween si Ben 10 – Masini sau cel cand trebuie sa salveze orasul sunt doar cateva jocuri de aventura din cea mai captivanta serie de aventura online pentru copii!