.

Pagini

Maximus - Tangled

Cine a vizionat filmul de animatie “Tangled” (O poveste incalcita) nu a avut cum sa nu il observe si sa il indrageasca pe Maximus, calul care era foarte acaparat de misiunea sa de a-l captura pe hotul Flynn Rider.

Desi mai toate personajele au avut un farmec aparte, Max a fost sarea si piperul animatiei trecand de la personajul dur si curajos, la cel care bland care a demonstrat ca poate avea sentimente mari.

Maximus este un cal maret de culoare alba cu coada si coama blonda care poarta o deosebita sa cu simbolul Regatului in a carui slujba se afla. Indraznet si neinfricat, Max nu s-ar da in laturi de la nimic pentru a-si face meseria si se poate spune ca este chiar mai curajos decat capitanul sau.

Desi face parte din specia cabalinelor, el se poarta mai mult ca un caine, miroase tot imprejur pentru a-i da de urma hotului. In afara de asta, el este foarte priceput in lupta cu sabia pe care o tine in dinti.

Fiind calul capitanului garzii, Maximus a transformat aceasta misune intr-una personala si s-a dedicat in intregime captivarii hotului.

El alearga, face salturi spectaculoase si il urmareste pe F. Ryder in locuri in care alt membru al garzii nu s-ar incumeta sa mearga.

In toata agitatia lui de a-l gasi pe Flynn, Max este induplecat de Rapunzel care il roaga sa ii insoteasca la festivalul lanternelor, organizat in fiecare an de ziua ei.
Calul desi nu este prea incantat de idee, accepta de dragul printesei.

Incet, incet, observand indeaproape caracterul lui Flynn, Maximus trece de partea lui si il ajuta sa o salveze pe Rapunzel.

Dupa ce hotul nostru o duce pe printesa la parintii la Rege si Regina, Maximus este numit noul capitan al Garzii Roiale.

Mai jos puteti vedea trailerul filmului: